Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής 2021 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

 Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής 2021 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

 

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

 Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής 2021 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο θα διεξαχθούν το Σάββατο 20/3/2021 και ώρα 09:30. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια δύο ωρών για το Γυμνάσιο και τριών ωρών για το Λύκειο.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβετε έως την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 22:00 email με τις απαραίτητες οδηγίες και τους κωδικούς συμμετοχής.

Μόλις λάβετε τον κωδικό σας, κάντε εισαγωγή στη δοκιμαστική φόρμα που θα σας σταλεί, απαντώντας σε μία ερώτηση.

Αν δεν λάβετε τον κωδικό σας μέχρι την Πέμπτη 18 Μαρτίου, και ώρα 22:00 και αφού αναζητήσετε το ηλεκτρονικό μήνυμα στον κάδο ενοχλητικής αλληλογραφίας (spam), τότε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την Ε.Ε.Φ. στο email: eef.pan.diag@gmail.com αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 20:00.

Τα θέματα θα αποσταλούν το Σάββατο 20 Μαρτίου μέχρι τις 08.30, ενώ οι φόρμες και η διαδικασία της εξέτασης θα ξεκινήσει στις 9.30 ακριβώς.

Αν δεν τα λάβετε, (ενώ σας έχει αποσταλεί ο κωδικός σας) επικοινωνήστε με το παραπάνω email.

Διευκρινίζουμε τα εξής:

Η αποστολή των απαντήσεων γίνεται μόνο μία φορά. Πολλαπλή υποβολή από τον ίδιο συμμετέχοντα, με ίδιο ή διαφορετικό email, επιφέρει την αυτόματη ακύρωσή του από τον διαγωνισμό.

Στο τέλος του διαγωνισμού όλοι οι συμμετέχοντες θα μάθουν τον βαθμό της επίδοσής τους. Τις επόμενες ημέρες σταδιακά θα αποσταλούν και οι βεβαιώσεις συμμετοχής, στις οποίες δεν θα αναγράφεται βαθμός. Καμία επιπλέον βεβαίωση με την επίδοση της Α΄ φάσης δεν θα δοθεί.

Μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων θα υπάρξει ενημέρωση προς όλους όσοι θα έχουν προκριθεί.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού

 

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια