9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Ε & ΣΤ ΤΑΞΗΣ 2021

9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Ε & ΣΤ ΤΑΞΗΣ 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ
9ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ Ε΄ & ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ 2021
«ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΑ...»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, 11 Σεπτεμβρίου 2021, η β΄ φάση του 9ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Δημοτικών Σχολείων. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα σε 65 εξεταστικά κέντρα από 56 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας.

Μετά από δύο αναβολές λόγω της πανδημίας, η α΄ φάση είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2021 και οι προκριθέντες μαθητές που προέκυψαν από αυτήν προσήλθαν στην β΄ φάση. Η συμμετοχή, αν και μετά από τρεις και πλέον μήνες, υπήρξε εντυπωσιακή. Συνολικά 3000 μαθητές, γύρω στους 1600 μαθητές Ε΄ και 1400 μαθητές Στ΄ τάξης, διαγωνίστηκαν εχθές και όλο το προηγούμενο διάστημα το ενδιαφέρον των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θέλει να συγχαρεί όλους όσοι συμμετείχαν για όλη την προσπάθεια τους, την επιμονή και τον ζήλο που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, αφιερώνοντας χρόνο, ενέργεια και διάθεση προκειμένου να δείξουν την αγάπη και την αφοσίωση τους στην επιστήμη της Φυσικής.

Θερμά ευχαριστούμε την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, τις Διευθύντριες και Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την άμεση απόκριση και την όλη υποστήριξη, τις διευθύνσεις των σχολείων, τα μέλη των επιτροπών και τους περισσότερους από τριακόσιους επιτηρητές, που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του σε μία άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση.

Τα θέματα και οι απαντήσεις θα αναρτηθούν άμεσα ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό νέο σχολικό έτος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια