Έρευνα - αξιολόγηση πληροφοριών που περιέχονται στα σχολικά εγχειρίδια

Έρευνα - αξιολόγηση πληροφοριών που περιέχονται στα σχολικά εγχειρίδια

Αγαπητοί συνάδελφοι,


H Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) διενεργεί έρευνα μεταξύ καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων (Φυσικών, Χημικών, Βιολόγων και συναφών ειδικοτήτων) σχετικά με την κάλυψη θεμάτων ακτινοβολιών και ακτινοπροστασίας στα σχολικά εγχειρίδια Γυμνασίου και Λυκείου. Η έρευνα περιλαμβάνει την συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού on-line ερωτηματολογίου από καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης που διδάσκουν σε Γυμνάσια και Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, καθώς και σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε όλη την χώρα.

Η ΕΕΑΕ απευθύνθηκε στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών, προκειμένου να συνδράμουμε στην επιτυχή ολοκλήρωση της έρευνας, ενημερώνοντας και καλώντας τους Εκπαιδευτικούς – Φυσικούς να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ανταποκρινόμενη στο αίτημα συνδρομής της ΕΕΑΕ και επιθυμώντας να συμβάλει στην επίτευξη των σκοπών της έρευνας, σας καλεί να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο:
 

Επίσης, σας καλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς - Φυσικούς για την έρευνα και να τους προωθήσετε τον παραπάνω σύνδεσμο ώστε να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΕΦ
Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια