Μαθήματα Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού

Μαθήματα Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού


Mαθήματα Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού
 

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποιεί μαθήματα Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού (24 ώρες). Το εργαστήρι Ρομποτικής είναι ειδικά σχεδιασμένο για ομαδοσυνεργατική διδασκαλία.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να φέρει κοντά τους μαθητές με την ρομποτική, μια επιστήμη, που αποτελεί συνδυασμό πολλών κλάδων άλλων επιστημών, κυρίως δε της πληροφορικής της φυσικής της μηχανικής και των μαθηματικών.
Γίνε και εσύ ένας μικρός εφευρέτης ,μάθε τα πάντα για τη ρομποτική κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας δικές σου κατασκευές!Τα παιδιά παίζουν με Lego αλλά και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν σε ομάδες. Απασχολούνται δημιουργικά ανακαλύπτοντας και μαθαίνοντας για γρανάζια, τροχαλίες, ιμάντες, κοχλίες, φυσική, μαθηματικά, γεωμετρία, ορολογία, κατασκευή μεταφορά κίνησης  κ.α. Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική και προγραμματισμός συνθέτουν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής.
Τα παιδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δημιουργήσουν και θα προγραμματίσουν ρομποτικές κατασκευές με ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό (Lego, EV3, Wedo) και θα προσπαθήσουν μέσα από την ομαδικότητα να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.
Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα
Κόστος Συμμετοχής:120€                             
Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2019

Πληροφορίες-Εγγραφές
Γεώργα   Αναστασία   15.00-19.00, 210-3635701 email:eeftherina@gmail.com

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια