Σεμινάριο Φυσική και Κωπηλασία στον κόλπο της Γέρας – Λέσβου

Σεμινάριο Φυσική και Κωπηλασία στον κόλπο της Γέρας – Λέσβου

Σεμινάριο «Φυσική και Κωπηλασία στον κόλπο της Γέρας – Λέσβου»

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σύμφωνα με τους στόχους της προσπαθεί να βοηθήσει  το ευρύ κοινό να κατανοήσει και να εξοικειωθεί με θέματα των Φυσικών Επιστημών και να συνεισφέρει στην επωφελή και αποδοτική χρήση τους και με άνοιγμα προς την κοινωνία. Οι δράσεις της Ένωσης καλύπτουν και τον τομέα του  αθλητισμού και συγκεκριμένα με χορηγία 300 ευρώ προς τον Ν.Ο.Μ. (Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης) στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών-μαθητών σε ακριτικές περιοχές όπως είναι η Λέσβος.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΕΕΦ υλοποιήσαμε στις 2/11/2019 στην περιοχή Θέρμα του κόλπου της Γέρας σεμινάριο στους αθλητές-μαθητές του Ν.Ο.Μ. σχετικά με τη σημασία της Φυσικής ως επιστήμη για την αποσαφήνιση των βασικών αρχών που διέπουν την πλεύση και την επιτάχυνση ενός σκάφους, για τη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών και για τη σημασία της τεχνολογίας στην τελειοποίηση των συνθηκών της προπόνησης και των αγώνων.
Η Ε.Ε.Φ. αποδεικνύει καθημερινά τον υποστηρικτικό ρόλο που πρέπει να έχει ένας επιστημονικός οργανισμός που θέλει να υπογραμμίσει τη σημασία της Επιστήμης στην καθημερινή ζωή, συμβάλλει στην οικονομική υποστήριξη σωματείων και εμπνέει τους νέους να αγαπήσουν τις Φυσικές Επιστήμες. Η Ε.Ε.Φ. αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς που θέλουν να βοηθήσουν σε καίριους τομείς όπως είναι ο Αθλητισμός. Οι αθλητές, οι προπονητές, ο Πρόεδρος καθώς και το Δ. Σ. του Ν.Ο.Μ. ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Φ. κο. Φιλντίση για την άμεση ανταπόκριση μέσω της χορηγίας.

Ρούγγος Γιώργος
Φυσικός

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια