ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά εκπαιδευτικούς και μαθητές που έλαβαν μέρος από όλη την χώρα. Εϊστε η δύνα μη μας να συνεχίζουεμ με περισσότερη όρεξη. Μαζί πάμε καθέ φορά πιο ψηλά!

Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη ευκαιρία που μας δώσατε να συμμετέχουν οι μαθητές μας δημιουργικά στον διαγωνισμό, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της σχολικής τους ζωής.

Του χρόνου με Υγεία να ξανασυνεργαστούμε.

Με εκτίμηση,

Σταυρή Γαρυφαλλιά (11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

Πολύ καλησπέρα σας από το 17 ΓΕΛ ΘΕΣΝΙΚΗΣ

Ήθελα να ρωτήσω αν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ένωσης ή θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες έτσι ώστε να ενημερώσω την υποψήφια του σχολείου μας αν χρειαστεί.

Με εκτίμηση και ευχές για ένα ήρεμο και ασφαλές καλοκαίρι

Μ. Ράπτη

Κύριες/Κύριοι εκ μέρους όλης της ομάδας (μαθητές και εκπαιδευτικοί)

σας ευχαριστούμε πολύ...για πολλά...

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δώσατε στους μαθητές μας να ασχοληθούν με την επιστήμη με έναν διαφορετικό τρόπο που τους γοήτευσε και να εκφραστούν μέσα από το έργο τους! 

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δώσατε σε μας τους εκπαιδευτικούς να ασχοληθούμε με  τη μάθηση έξω από την τάξη με έναν καινοτόμο τρόπο!

Ευχαριστούμε για την αναγνώριση της όλης προσπάθειας! 

Με εκτίμηση

Παντούλα Χριστίνα (Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων)

Αξιότιμες/οι κυρίες/ιοι,

Με την παρούσα επιστολή και εκ μέρους του εκπαιδευτή και των σπουδαστών των τεχνολογικών ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Άργους σας ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση της συμμετοχής του ινστιτούτου στον διαγωνισμό του φορέα σας. Ο τίτλος του ειδικού βραβείου δε θα μπορούσε καλύτερα να συμπυκνώσει την ουσία της εργασίας των σπουδαστών και του εκπαιδευτή.

Με εκτίμηση

Φίλιππος Δελής

Δ/ντής Δ.ΙΕΚ Άργους

 

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια