1η Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΕΦ

1η Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΕΦ

1η Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΕΦ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, λόγω των έκτακτων μέτρων που αποφάσισε το υπ. Παιδείας, ακυρώνει την προσομοίωση Πανελλαδικών εξετάσεων που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Απριλίου και αφορούσε τη συμμετοχή 150 μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΕΦ, στην προσπάθειά της να βοηθήσει στην προετοιμασία των μαθητριών/ών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες πουεπικρατούν στη χώρα, θα διεξαγάγει την Κυριακή 5 Απριλίου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι μαθήτριες/ές στις 9 π.μ. θα παραλάβουν τα θέματα στο email τους και στις 12.30 μ.μ. θαπαραλάβουν τις λύσεις των θεμάτων, πάλι στο email τους. Τα θέματα, όπως και οι λύσεις, θα ανέβουν τις ίδιες ώρες και στο site της ΕΕΦ. Λόγω όμως της υψηλής επισκεψιμότητας πουμπορεί να υπάρξει, καλό είναι οι μαθήτριες/ές να συμπληρώσουν τη φόρμα, έτσι ώστε ταθέματα και οι λύσεις να τους αποσταλούν στο email τους.
Η εξέταση προσομοίωσης αναφέρεται σε όλη την ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Κάθε γραπτό θα αξιολογηθεί απότην/ο μαθήτρια/ή, εκτός των μαθητριών/ών που έχουν ήδη προεγγραφεί για την εξέτασηπροσομοίωσης του νομού Θεσσαλονίκης, που θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα γραπτά τους και να λάβουν στη συνέχεια βαθμολόγηση και σχόλια, εφόσον φυσικά το επιθυμούν.


Φόρμα Συμμετοχής:
https://tinyurl.com/tcywrpx

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια