Δελτίο τύπου για το Θερινό Σχολείο Αστροφυσικής και Διαστήματος που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα

Δελτίο τύπου για το Θερινό Σχολείο Αστροφυσικής και Διαστήματος που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το τετραήμερο θερινό σχολείο «Αστροφυσική & Διάστημα» το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στην Ραφήνα, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Περίπου σαράντα μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του θερινού σχολείου, περιηγήθηκαν σε διαστημικά ταξίδια, έφτιαξαν το δικό τους φασματοσκόπιο, επισκέφθηκαν χώρους πολιτισμού και συνομίλησαν με καταξιωμένους ερευνητές και δασκάλους.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την άψογη συνεργασία και όλους τους μαθητές που αγκάλιασαν θερμά αυτό το εγχείρημα. Αυτό το θερινό σχολείο είναι μόνο η αρχή σε μία σειρά ανάλογων δράσεων προς μαθητές, συναδέλφους και ευρύτερο κοινό, πρόκειται να προγραμματιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο η Ραφήνα να αναδειχθεί σε κέντρο εκπαίδευσης και αστροπαρατήρησης.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.

Φωτογραφία

Από δεξιά προς αριστερά
Δ. Σιμόπουλος Επίτιμος Διευθυντής Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Β. Μπουρνούς Δήμαρχος Ραφήνας, Α. Παλιούρας Διευθυντής 3ου ΕΚ Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλντίσης Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΕΦ, Π. Κλειδέρη Γενική Γραμαμτέας ΕΕΦ, Π. Κοντοειδής Μέλος Dream Team ΕΕΦ

Photo Gallery

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια