Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

 Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Αξιότιμε Πρόεδρε και Μέλη της Ένωσης Ελληνικών Φυσικών,

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε μια πρωτοποριακή διαδραστική εκδήλωση ενημέρωσης για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου μας, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:30.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ  https://euc.ac.cy/en/events/online-opendays-july20/

Ο Πρύτανης, οι Κοσμήτορες, η Μονάδα Εξ Αποστάσεως και διοικητικό προσωπικό, θα ενημερώσουν για τα προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία εισαγωγής και θέματα στέγασης.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστήριων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν  μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξιδεικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) University Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών.
 
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 από νέους υποψήφιους φοιτητές αλλά και από φοιτητές για μετεγγραφή.
 

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών : 28 Σεπτεμβρίου 2020

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια