Συνέντευξη Αντιπροέδρου κου Π. Φιλντίση στον ΑΘΗΝΑ 984

Συνέντευξη Αντιπροέδρου κου Π. Φιλντίση στον ΑΘΗΝΑ 984

O Ραδιοφωνικός Σταθμός ΑΘΗΝΑ 9.84 είναι χορηγός επικοινωνίας όλων των δράσεων της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Παρακάτω η Συνέντευξη του Αντιπροέδρου κ. Π. Φιλντίση, μείνετε συντονισμένοι...

Για τις σημαντικές δράσεις της ‘Ενωσης Ελλήνων Φυσικών, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στη Μαρία Παύλου, ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Φ., Παναγιώτης Φιλντίσης.

«Κάποιοι φορείς πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες. Εμείς λοιπόν δημιουργήσαμε διαδικτυακές συναντήσεις, κάνουμε διαγωνισμούς για τους μαθητές, με στόχο να έρθει η μαθητική κοινότητα σε επαφή με προηγμένες επιστημονικές έννοιες. Σκοπός μας είναι η ευρύτερη διάδοση της γνώσης και των εξελίξεων στο χώρο των Φυσικών Επιστημών» ανέφερε..

«Πρέπει να έχουμε έναν και μοναδικό στόχο σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα, πρέπει να βάλουμε μια επικεφαλίδα που να λέει πρώτα ο μαθητής» τόνισε.

Ο κ Φιλντίσης πρόσθεσε ότι «ένας μαθητής δέχεται καθημερινά πλήθος πληροφοριών. Αφού τα παιδιά έχουν όλες αυτές τις εικόνες, όλη αυτή την πληροφορία, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους οδηγήσουμε και να τους δείξουμε ότι αυτή η πληροφορία πρέπει να μπει σε μια τάξη. Να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί» ανέφερε.

Π.Φ.: Σκοπός μας είναι η ευρύτερη διάδοση της γνώσης και των εξελίξεων στον χώρο των Φυσικών Επιστημών

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών είναι Επιστημονικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έτος ίδρυσης το 1930. Εκπροσωπεί τους επιστήμονες της Φυσικής σε όλο το χώρο της ελληνικής επικράτειας. Θεμελιώδη στόχο της αποτελεί η ανάπτυξη και υποστήριξη όλων των κλάδων της Φυσικής προς όφελος της επιστημονικής κοινότητας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. http://www.eef.gr

Μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε όλη η συνέντευξη εδώ

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια